Wednesday, June 7, 2017

PENGENALAN

SALAM PERKENALAN!

Assalamualaikum and hi uolls.



Nama tuan tanah blog ni, Ieyqa Adam. Uolls boleh panggil me, Ieyqa, Agent Mary Jardin. Sebelum ni Ieyqa memang dah menulis kat http://ieyqaadam.blogspot.com tapi dah lama dah tak menulis, moga masih ada kesempatan dan kerajinan nak update situ.

Blog ni khas untuk Ieyqa perkenalkan skincare Mary Jardin untuk uolls.

Mesti uolls tertanya-tanya apa itu skincare Mary Jardin kan?

Mary Jardin adalah sebuah jenama yang diasaskan oleh seorang doktor perubatan, Dr Maryam Al Batul Azizuddin. 


Dr Maryam (depan) dan Master Stokis


Beliau telah menghasilkan produk penjagaan wajah mampu milik yang menggabungkan sains dan alam semulajadi untuk memberikan uolls penjagaan wajah yang berkesan, selamat dan mewah!



Full Set Mary Jardin

Bagi memastikan produk yang dihasilkan suci, bersih dan selamat digunakan, produk ini dihasilkan secara homemade. Mary Jardin adalah produk yang setanding dengan produk natural luar negara seperti Sephora dan lain-lain.


Sijil Pendaftaran Perniagaan Mary Jardin


Alamat HQ Mary Jardin:

No 11 Tingkat Atas, Kompleks Perniagaan Alor Janggus, Batu 5 1/2 Pekan Alor Janggus 06250, Alor Setar, Kedah

Web Rasmi:

PENAFIAN: 
Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan perkongsian dan promosi Mary Jardin bagi pemilik laman web ini dan bukannya web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. 

Terima kasih!




No comments:

Post a Comment

7 KANDUNGAN BAHAN DALAM DETOX CLAY MASK MARY JARDIN

Assalamualaikum. Hai uolls! Sekarang memang dah semakin famous kan pasal Clay Mask sebagai regim penjagaan kulit muka yang sihat secara mi...